Energetikai tanusítvány


10+1 indok, hogy miért minket válasszon

 1. A tanúsítványt (mely 10 évig érvényes!) 24 órán belül, sürgősségi felár nélkül készítjük el.
 2. Rugalmas munkavégzés akár hétvégén vagy késő esti órákban is.
 3. Ingyenes kiszállítás! A tanúsítvány kiszállítását otthonába vagy munkahelyére is kérheti - teljesen díjmentesen, így Önnek egy lépést sem kell megtennie azért, hogy átvegye a hitelesített dokumentumot, ráadásul fizetnie is csak utólag kell.
 4. A tanúsítvány díját csak utólag, átvételkor kell kifizetnie. Futárunknál már bankkártyával is fizethet.
 5. A tanúsítványról minden esetben számlát adunk Önnek, ezzel csökkentheti az eladott ingatlan után fizetendő SZJA nagyságát.
 6. Megajándékozzuk egy példány Ingatlan Kisokossal, melyben rengeteg hasznos tudnivalóról, érdekes témákról olvashat.
 7. Kiemelkedően magas szintű informatikai rendszerünk biztosítja a gördülékeny adminisztrációt, ennek segítségével most minden héten kisorsolunk 2 darab Cinema City Ajándékjegyet, mely az ország bármely pontján felhasználható.
 8. Összeszokott, szakképzett mérnök csapatunk a színvonalas és szervezett munka biztosítéka.
 9. Munkáinkra 100% elégedettségi garanciát vállalunk
  Ha Ön nem azt kapja, amit szeretett volna, akkor kérjük jelezze, és mi nem kérünk magyarázkodást, minden szó nélkül visszatérítjük a tanúsítvány díját és barátokként válunk el - az ajándék Ingatlan Kisokost pedig kérjük tartsa meg hálánk jeléül, hogy adott egy esélyt a szolgáltatásunknak.
  Így minden kockázat a miénk, Ön csak nyerhet!
  (Pályázathoz készített tanúsítványokra mindez nem vonatkozik.)
 10. Jelentős mennyiségű referenciával rendelkezünk lakások, társasházak, családi házak, irodaházak, csarnokok tanúsítása terén.
 11. Meggondolhatja magát: a leadott megrendelését Ön bármikor, indoklás, kényelmetlenségek, kötöttségek nélkül, azonnali hatállyal visszavonhatja
  Ezt azért tehetjük meg, mert Ügyfeleink szeretnek bennünket, elégedettek a munkánkkal, emiatt nincs szükségünk apró betűs részekre, trükkökre, hogy hosszú távon élvezhessük az Ön bizalmát.

Áraink bruttó árak, forintban értendők, és minden költséget tartalmaznak.

A sorházi ingatlan családi háznak minősül!

Kiszállási díjat csak a nagyobb városoktól jelentős távolságra elhelyezkedő települések esetében számolunk fel, ez maximálisan pár ezer forintot jelenthet, de erről még a megrendelést megelőzően tájékoztatjuk Önt!

Ingatlan címe

Ingatlan adatai

Megrendelő adatai

Személyes adatok

Az alábbi adatok alapján elkészitjük Önnek a felhasználói fiokját, amelyben késöbb könnyedén módosíthatja, illetve újabb energetikai tanusítványokat rendelhet meg.